vraag hier uw bouwtechnische keuring via WhatsApp aan.

Vacature freelance vastgoedfotograaf regio Noord-Holland


Wij zoeken een freelance vastgoedfotograaf

Kom jij ons team versterken? Bij Realax zijn we experts in vastgoedprestaties zoals foto’s, video’s en plattegronden voor de makelaardij. Om aan de vraag te kunnen voldoen zoeken we een Freelance fotograaf die voor ons op locatie de woningen op foto en video kan vastleggen.

 

Wat je gaat doen

Jij rijdt (voornamelijk) door de westelijke regio van ons land om foto’s te maken van interieurs en exterieurs. Je maakt ook video’s en 360 graden fotoreportages: voor jou hebben deze producten geen geheim! Jouw flexibiliteit komt goed van pas tijdens je opdrachten, je rijdt soms naar meerdere adressen op een dag. Jij zorgt ervoor dat je het gevoel van een woning in de foto’s goed wordt weergegeven, zodat de klant met een glimlach op het gezicht terugkijkt op jouw komst. 

 

Over jou

Jij bent een ervaren fotograaf en hebt een mooi portfolio opgebouwd tijdens je carrière als vastgoedfotograaf. Kom je bij Realax? Dan ben je een van de gezichten van Realax: klanten komen direct in aanraking met jou, dus je sociale skills zet je tijdens de opdrachten vaak in. Met jouw oog voor detail weet je de juiste karakteristieken van een woning in één foto weer te geven.

 

Jouw profiel

-       Je hebt ervaring als (freelance) vastgoedfotograaf

-       Je hebt affiniteit met vastgoed, woningen en styling

-       Hebt goede sociale vaardigheden; je bent veel in contact met klanten

-       Krijgt energie van werken in een dynamische omgeving

-       Je hebt ervaring met fotografie, videografie (ook 360 graden foto’s)

  

Meer informatie of direct solliciteren?

Ben jij de fotograaf die we zoeken? Neem contact op met Justine Arfman via 088 – 780 07 80, of mail je sollicitatiebrief met je CV naar info@realax.nl. We zien graag ook een (klein) portfolio van jou met foto’s waar je trots op bent.

 

Zien we jou binnenkort op ons kantoor in Eefde voor een gesprek?