vraag hier uw bouwtechnische keuring via WhatsApp aan.

EnergieSchouw

DE ENERGIESCHOUW

Het energiezuinig maken van uw woning is niet alleen beter voor het mileu, u bespaart er ook nog eens geld mee en vergroot uw wooncomfort. Dit is de reden dat woningbezitters en kopers graag willen weten welke energiebesparende maatregelen zij kunnen treffen.

Om een indicatie te geven van de mogelijkheden voor het energiezuiniger maken van de woning, biedt WoningSchouw de EnergieSchouw aan in combinatie met de bouwtechnische keuring. Zo bent u niet alleen op de hoogte van de bouwtechnische staat van de woning, maar weet u ook direct waar nog winst valt te halen op het gebied van energiebesparing!


WAT IS DE ENERGIESCHOUW?

In de EnergieSchouw vindt u een overzicht van maatregelen die de woning energiezuiniger kunnen maken.
Daarbij wordt aangegeven wat de maandelijkse besparing en energiekosten zijn en welke investering dit van u vraagt.
Het gaat hier om indicatieve maatregelen en bedragen en deze rapportage dient u als een eerste stap te zien om de woning energiezuiniger te maken.

In combinatie met de bouwtechnische keuring wordt de EnergieSchouw uitgevoerd. Uiteindelijk ontvangt u het bouwtechnisch rapport met daarbij de EnergieSchouw, zodat u een duidelijk overzicht heeft van de staat van de woning en welke energiebesparende maatregelen uitgevoerd kunnen worden.


AANVRAGEN

Voor een toeslag van € 65,- incl. btw krijgt u inzicht in de mogelijkheden om de woning energiezuiniger te maken!

Vraag HIER uw bouwtechnische keuring met EnergieSchouw aan.