vraag hier uw bouwtechnische keuring via WhatsApp aan.

Garantie op uw woning

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn…

Maar dat is het niet!


Twee vervelende zaken waar u mee geconfronteerd kunt worden bij aankoop of verkoop van een woning, zijn schades aan zichtbare onderdelen en verborgen gebreken. En die gebreken kunnen ernstige financiële consequenties hebben.

Gelukkig biedt de WoonhuisGarantie® een oplossing, want met de WoonhuisGarantie zijn kopers en verkopers gegarandeerd verzekerd tegen verborgen gebreken en goedgekeurde onderdelen uit het bouwtechnisch rapport.
Bij gebreken is het vaak lastig om de schade vergoed te krijgen. Als u dit risico niet wilt lopen biedt de WoonhuisGarantie uitkomst. Met deze unieke verzekering, heeft u 12 maanden na aankoop/overdracht recht op compensatie. (6 maanden op installaties en keuken.)


De WoonhuisGarantie bestaat uit 2 modules, waarbij een keuze gemaakt kan worden om het verborgen gebrek wel of niet mee te verzekeren.

  • Module A: Garantie op goedgekeurde onderdelen uit het bouwtechnisch rapport, EXCLUSIEF verborgen gebrek, € 288,- incl. assurantiebelasting.
    Dekking tot € 30.000,- op alle goedgekeurde onderdelen.

  • Module B: Garantie op goedgekeurde onderdelen uit het bouwtechnisch rapport, INCLUSIEF verborgen gebrek, € 432,- incl. assurantiebelasting.
    Dekking tot 30.000,- op alle goedgekeurde onderdelen en dekking tot € 10.000,- op verborgen gebreken.

Wilt u gebruik maken van de WoonhuisGarantie? Dan is het belangrijk om deze voor overdracht afgesloten te hebben.


LET OP: Aanvragen van de WoonhuisGarantie op basis van een bouwtechnisch rapport dat na 1 januari 2020 is aangeleverd is NIET mogelijk.


Koop of verkoop uw woning dus met WoonhuisGarantie!

Klik hier voor meer informatie en aanvragen.