WoonhuisGarantie wijziging per 1 juli 2019

WoonhuisGarantie per 1 juli 2019 in twee modules


Onlangs ontving WoningSchouw het bericht van Berkelstaete Assuradeuren, gevolmachtigde van Fatum General Insurance N.V. over een wijziging van de WoonhuisGarantie.

Door toename van kosten en een vrij onzekere schadelast, heeft Fatum besloten om na vijf jaar van een gelijkblijvende premie, nu de premie van de garantieverzekering met verborgen gebreken dekking te verhogen en de garantieverzekering in twee modules op te delen.

Per 1 juli 2019 is de WoonhuisGarantie opgedeeld in een tweetal modules, waarbij een keuze gemaakt kan worden om het ''verborgen gebrek'' wel of niet mee te verzekeren.

Deze modules zijn:

  • Module A: Garantie op goedgekeurde onderdelen uit het bouwtechnisch rapport, EXCLUSIEF verborgen gebrek, € 288,- incl. assurantiebelasting
  • Module B: Garantie op goedgekeurde onderdelen uit het bouwtechnisch rapport, INCLUSIEF verborgen gebrek, € 432,- incl. assurantiebelasting

Naast de opsplitsing van verborgen gebrek en de premiewijziging blijven de voorwaarden en aanvraagprocedures onveranderd.Wilt u graag nieuwe folders ontvangen? Stuur dan een mail naar Danny Nijland.

Mocht u naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, horen we het graag.