Welkom bij WoningSchouw!

WoningSchouw is een landelijk onafhankelijk werkende organisatie en heeft expertise in bouwkundige inspecties en advies. We zijn al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in bouwtechnische keuringen. WoningSchouw adviseert en voert specialistische onderzoeken uit aan woningen en overig vastgoed. Wij hebben zeer ervaren gecertificeerde bouwkundige experts en energie-adviseurs. Alle opdrachten die aan WoningSchouw worden toevertrouwd, worden door onze specialisten uitgevoerd. Dit staat garant voor de perfecte beheersing van de technische kwaliteit van de interventies.

De rapportages zijn onafhankelijk, betrouwbaar en erkend door alle AFM geregistreerde financiële instellingen. WoningSchouw is bovendien KOMO en NL-EPBD gecertificeerd. Wij hanteren een kwaliteitsbeleid op ISO 9000 niveau, waarbij regelmatig interne en externe audits plaatsvinden.

De bouwkundige specialisten
De gecertificeerde bouwkundige medewerkers van WoningSchouw zijn landelijk werkzaam en op diverse plekken in Nederland gestationeerd, zodat we snel kunnen schakelen. Daardoor kennen de inspecteurs de regionale gebieden met alle specifieke kenmerken en bouwstijlen. De aansturing van de bouwkundigen gebeurt vanuit on kantoor in Eefde. De bevindingen van de diverse inspectie methodieken worden vastgelegd in duidelijk leesbare en heldere rapporten met hoogwaardige fotografie. 

Onze markt
WoningSchouw B.V. heeft landelijk een uitgebreid klantenbestand waarvoor we in de loop der tijd een ervaren, breed en doordacht programma hebben ontwikkeld. Onze vaste klanten zijn onder andere diverse woningbouwverenigingen, gemeentes, overheden, financiële instellingen, VvE’s, projectontwikkelaars, vastgoedbeheerders, makelaars, makelaarsorganisaties, intermediairs, financiële instellingen en particulieren.
Danny Nijland
Bouwtechnisch Accountmanager
dannynijland@woningschouw.nl 088-7800700
Susan Boudewijns
Officemanager / Planning
info@woningschouw.nl 088-7800700
Wilco Kornegoor
Bedrijfsleider / Bouwkundige / Energie-deskundige
wilcokornegoor@woningschouw.nl 088-7800700
Tonnie de Munnik
Bouwkundige / Energie-deskundige
info@woningschouw.nl 088-7800700
Marja Verstraete
Hoofd administratie
info@woningschouw.nl 088-7800700
Jan Ruesink
Bouwkundige / Energie-deskundige
info@woningschouw.nl 088-7800700
Marco Truin
Bouwkundige / Energie-deskundige
info@woningschouw.nl 088-7800700